Bach Bloesems zijn plantenextracten die positief inwerken op onze stemmingen. U kunt hierbij denken aan angst en paniek, verdriet, depressie, vermoeidheid, onzekerheid, faalangst, jaloezie, eenzaamheid, ongeduld, zorgen maken, woede, ADD, stress – concentraties en andere problemen. Door de (tijdelijke) inname van de druppels zullen de negatieve emoties omgevormd worden in positievere gedachten. Het is een hulpmiddel om bewust te worden hoe onze gedachten ons handelen bepaalt. Dr. Bach heeft dit als arts en homeopaat ontwikkeld.

E.E.N.®energetica is ontwikkeld door Mariet van Buuren. Het zijn energetische druppels, die stimulerend werken op ons lichaam, geest en de ziel. Het helpt ons meer bewust te worden van wat ons belast en wat niet meer nodig is. De druppels hebben allemaal een levensthema, dit zijn onder andere Veiligheid, Vertrouwen, Mededogen, Liefde, Wilskracht, Hier en Nu. In totaal zijn er 65 thema’s.

Verder maak ik nog gebruik van de Nederlandse Remedies van Bram Zaalberg. De basisset bestaat ook uit plantenremedies. maar er zijn ook al Nieuwe Tijdsremedies, en remedies voor de ziel, die zeer hoog trillen. Kinderen en “ons kleine kind” hebben daar baat bij.

Door te testen, stel ik voor u vast welke druppels u nodig heeft, dit kunt u innemen gedurende enige weken. Hierbij zal er een bewustwordingsproces versnellen. De druppels zitten bij de consultprijs inbegrepen. Het is een hulpmiddel om te kijken welke thema’s bij uw klachten horen.