Bij de diagnose kanker gaat er veel door je heen, je komt in een medisch traject terecht en er is niet veel tijd voor ontspanning. Alles is gericht op de ziekte, dit brengt veel stress met zich mee.

Deze aangepaste massage geeft geen genezing, maar helpt wel bij de verbetering van de kwaliteit van leven, ook als u heel ziek bent. Het brengt ontspanning en rust in het hoofd en geeft u weer vertrouwen in uw lichaam. Ook zullen symptomen als slapeloosheid, pijn, misselijkheid, vermoeidheid en angst verminderen.

Als therapeutisch masseur heb ik de nascholing ‘Massage bij Kanker’ gevolgd bij Helder & Kadira en met goed gevolg afgerond. De massage is zeer individueel en gericht op uw specifieke situatie en aangepast aan de beperkingen. De massage is geschikt voor zowel curatieve als palliatieve patiënten.

In principe masseer ik in de praktijk, maar mocht u niet in staat zijn te komen, dan kunnen we een afspraak maken bij u thuis.

Op de dinsdagen werk ik in het Toon Hermans Huis te Maastricht in de verwenwinkel.  Toon Hermans Huis Maastricht  (Hier gelden de tarieven van het THH).